Vacature Psycholoog School Lyndensteyn

RedactieVacatures

School Lyndensteyn in Beetsterzwaag is een Mytyl- en Tyltylschool voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Onze circa 200 leerlingen zijn kinderen en jongeren van vier tot en met twintig jaar die lichamelijk of meervoudig beperkt of langdurig ziek zijn. School Lyndensteyn wil de leerlingen toerusten op een zo volwaardig mogelijke plaats in de maatschappij, waarbij ons motto is: ‘School Lyndensteyn beweegt je!’

School Lyndensteyn zoekt een:

PSYCHOLOOG

Wij zoeken

Een daadkrachtige en leergierige psycholoog. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: het verrichten van diagnostisch onderzoek, het afnemen van tests en het analyseren van de testresultaten ten behoeve van advisering en behandeling. Ook adviseer je bij te ontwikkelen beleid op het vakgebied en de leerlingenzorg. Daarnaast begeleid je leerlingen individueel en in de groep en adviseer je leerkrachten. Je maakt deel uit van de commissie van begeleiding. Ook ben je je bewust van je eigen kwaliteiten en leerpunten en werk je aan je eigen professionalisering.

Wij vragen

  • Affiniteit met de doelgroep.
  • Een collega die goed kan samenwerken.
  • Kennis van neuropsychologie.
  • Afgeronde universitaire opleiding Psychologie. Afgeronde GZ-opleiding is een pre.

Wij bieden

  • Een professionele werkomgeving en betrokken collega’s.
  • Een contract tot 1 augustus 2018 met een omvang van 22 uur (werktijdfactor 0,5500),
  • bij voorkeur via payroll. De werkdagen zijn in elk geval dinsdag en de overige dagen in overleg. De uren worden verdeeld tussen het SO en VSO.
  • Een salaris conform cao PO, schaal 11.
  • Startdatum halverwege november (overdracht gedurende twee weken).

Meer weten?

Meer informatie over de school kun je vinden op www.schoollyndensteyn.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Djoke Mulder, teamleider (06-36329602).

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk maandag 16 oktober 2017 een e-mail met je motivatie en cv naar djoke.mulder@schoollyndensteyn.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 18 oktober 2017 na 14:00 uur op School Lyndensteyn in Beetsterzwaag. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.