skip to Main Content

De uitdaging
Als adviseur Onderwijs en Kwaliteit weet jij als geen ander hoe wij ons onderwijs kunnen optimaliseren. Hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons onderwijs goed is ingericht voor nu en in de toekomst. En hoe je ons allemaal in die richting beweegt. Je zorgt voor inzicht in kwaliteit, implementeert en borgt onze kwaliteitscyclus en houdt deze en ons in beweging. Je adviseert het college van bestuur en de managementteams van onze scholen over onderwijskundig beleid en over een effectieve en innovatieve inrichting van het onderwijsproces. Ook ondersteun je de schoolontwikkelaars en de IB-ers; samen zorgen jullie ervoor dat de teams van de scholen er onderwijskundig sterk voor staan.

Jouw profiel
Je hebt een duidelijke visie op (gespecialiseerd) onderwijs en vanuit een waarderende houding neem jij anderen hierin mee. Je denkt in systemen en zoekt graag iets tot op de bodem uit. Je kunt lastige materie in eenvoudige taal uitleggen, ook aan grote groepen. Ook beschik je over adviesvaardigheden en kun je op basis van een analyse helder beleid schrijven. Van nature zorg jij voor contact en verbinding op alle niveaus. Tot slot heb je een opleiding op HBO+ of WO-niveau afgerond, bijvoorbeeld Onderwijskunde, en heb je aantoonbaar academisch werk- en denkniveau.

SO Fryslân biedt
Een prettige en professionele werkomgeving, waarin jij veel ruimte krijgt. Naast salariëring conform schaal 12 cao Primair Onderwijs, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder volop scholingsmogelijkheden. De vacature betreft een tijdelijke benoeming met uitzicht op een vast dienstverband bij een stichting die zich met hart en ziel inzet voor speciaal onderwijs.

Herken jij jezelf? Solliciteer!
Mail je motivatie en cv voor 26 januari 2023 naar sybertabomas@so-fryslan.nl o.v.v. vacature Adviseur Onderwijs en Kwaliteit. Een ontwikkelassessment kan onderdeel zijn van de procedure. Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Mirjam Pruiksma, voorzitter College van Bestuur, 06-51957676, bij voorkeur op donderdag 19 januari ‘23 tussen 16:00 en 18:00 uur of op dinsdag 24 januari ’23 tussen 16:00 en 18:00 uur.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 5 of 6 op het stafbureau van SO Fryslân in Drachten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top