skip to Main Content

It Twalûk: Onderwijsassistent 0,1250 fte

It Twalûk biedt onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar (SO) en 12 tot 18 jaar (VSO) met een verstandelijke beperking en leerlingen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en/of bijkomende gedragsproblemen. Onze uitdaging is om al deze leerlingen optimale ontwikkelingskansen te bieden in een veilige en uitnodigende onderwijsomgeving.

Voor onze locatie de Haydn in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een:

Onderwijsassistent 0,1250 fte

Wij zoeken

Een enthousiaste onderwijsassistent voor een SO-groep met leerlingen van 10 t/m 12 jaar. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: het ondersteunen van de leraar, het leveren van een praktische bijdrage aan het klassenmanagement en het begeleiden van individuele leerlingen of groepjes leerlingen.

Wij vragen

  • Affiniteit met de doelgroep.
  • Een collega die goed kan samenwerken.
  • Diploma MBO niveau 4 onderwijsassistent of vergelijkbaar.

Wij bieden

  • Een fijne werkomgeving en betrokken collega’s.
  • Een contract tot de zomervakantie van 2020. Aanvang: zo snel mogelijk.
  • Een contractomvang van 5 uur per week (0,1250 fte). De werkdag is vrijdag.
  • Een salaris conform cao PO, schaal 4.

Meer weten?

Meer informatie over de school kun je vinden op www.ittwaluk.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Titia Kuipers, teamleider, 06-54357665.

Solliciteren?

Mail uiterlijk 23 februari 2020 je motivatie en cv naar t.kuipers@ittwaluk.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 24 februari op school. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top