skip to Main Content

 Talryk: “Samen werken aan jouw toekomst.” 

Voorbereiden op de toekomst, kleur geven aan het naschoolse leven. Daar is ons onderwijs op gericht. Talryk biedt ontwikkelingsgericht en praktijkgericht onderwijs waarbij het uitstroomperspectief gericht is op een zo zelfstandig mogelijke deelname aan wonen, werken en vrije tijd. We gaan daarbij uit van de individuele mogelijkheden van de leerling waarbij rekening gehouden wordt met diens beperking. 

 Word jij onze nieuwe 

Teamleider? 

 De functie 

Je geeft op een coachende en inspirerende wijze leiding aan de medewerkers. Je draagt zorg voor de coördinatie van diverse activiteiten en processen m.b.t. de 4 sectoren Zorg & Welzijn, Land & Tuinbouw, Techniek en Economie. Daarnaast werk je nauw samen met het stagebureau en levert een bijdrage aan de schoolorganisatie in de breedste zin van het woord. Als lid van het managementteam lever je een bijdrage aan de beleidsvoorstellen. Als teamleider draag je zorg voor de implementatie van deze beleidsvelden. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en adviseert de directeur op proactieve wijze. 

Het profiel 

Je beschikt over een afgeronde opleiding op tenminste hbo-niveau, bij voorkeur onderwijs-gerelateerd en aangevuld met bij voorkeur een managementopleiding op hbo+ niveau en hebt enkele jaren leidinggevende ervaring. Je bent een enthousiasmerende en transparante leidinggevende met inlevingsvermogen en staat open voor ideeën van anderen. Affiniteit met de doelgroep is een duidelijke pré. Je bent koersvast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

Wij bieden 

Een uitdagende functie in een VSO school die zich kenmerkt door professionaliteit en een sterke betrokkenheid van medewerkers. Een prettige open cultuur die zakelijkheid en mensgerichtheid optimaal combineert. Inschaling is in salarisschaal A11 conform cao PO. We bieden je een jaarcontract voor 3 dagen (werktijdfactor 0,6). Bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd. 

Meer weten? 

Meer informatie over de school kun je vinden op www.talryk.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met C. Kappe, directeur, telefoonnummer 06-57589520. Solliciteren? Stuur dan uiterlijk 24 juni a.s. een mail met je motivatie en CV naar riagerritsma@so-fryslan.nl De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 29 juni a.s. Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Back To Top