skip to Main Content

De uitdaging
Je geeft op enthousiaste en inspirerende wijze leiding aan een team van zo’n 25-30 medewerkers. Het team van Talryk heeft echt gevoel voor onze leerling, dus dat verwachten we ook van jou. Jij hebt daarnaast oog voor alle personeelsleden en zet ze aan! Je weet wat er speelt, wat zij nodig hebben en stimuleert het team
om nieuwe dingen uit te proberen binnen een duidelijke koers. Samen met je collega-teamleiders zorg je voor verbinding binnen de hele school. Als lid van het managementteam denk en werk je actief mee in het onderwijsbeleid waarbij je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen binnen passend- en speciaal onderwijs.

Jouw profiel
Werken in het speciaal onderwijs maakt dat je net dat stapje extra doet voor onze leerlingen. Je bent koersvast en transparant in je aanpak waarbij je maximaal professionele ruimte geeft aan de ontwikkeling van medewerkers en de school. Dat je communicatief vaardig bent spreekt voor zich. De schoolleidersopleiding heb je afgerond of je bent bereid deze te volgen. Ervaring als leidinggevende in het (speciaal) onderwijs zien wij als een voordeel, maar leidinggevende ervaring in een andere sector niet als een belemmering. Je opleidingsniveau is daarbij minimaal HBO.

VSO Talryk biedt
We bieden bij VSO Talryk een uitdagende functie in een VSO-school, met sterk betrokken medewerkers, die volop in ontwikkeling is. Je gaat werken met een doelgroep waarvoor jij het verschil kan maken. Het is een benoeming van 0,6 – 1,0 fte (24-40 uur per week). Inschaling in salarisschaal A12 conform cao PO.

Meer weten?
Meer informatie over de school kun je vinden op vsotalryk.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Sipko Biemold, directeur, telefoonnummer 06-50280117.

Herken jij jezelf?
Wil jij graag teamleider worden per 1 april 2023 of per 1 augustus 2023? Stuur dan uiterlijk 13 januari a.s. een mail met je motivatie en CV naar riagerritsma@so-fryslan.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 19 januari 2023. Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Back To Top