skip to Main Content

Vacature Leraar 0,6 fte School Lyndensteyn

School Lyndensteyn beweegt je.

School Lyndensteyn in Beetsterzwaag is een Mytyl- en Tyltylschool voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Onze ruim 200 leerlingen zijn kinderen en jongeren van vier tot en met twintig jaar die lichamelijk of meervoudig beperkt of langdurig ziek zijn. School Lyndensteyn wil de leerlingen toerusten op een zo volwaardig mogelijke plaats in de maatschappij.

Wij zijn op zoek naar een:

Leraar 0,6 fte

 

Wij zoeken

Een enthousiaste leraar voor één van onze kleutergroepen. Je geeft les aan een groep met zo’n 10 leerlingen met zeer uiteenlopende zorg- en onderwijsbehoeftes. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het geven van les en het begeleiden van leerlingen in het speciaal onderwijs. In de kleutergroepen wordt intensief samengewerkt tussen leraren en onderwijsassistenten én met de therapeuten van Revalidatie Friesland. Je levert daarnaast een bijdrage aan de onderwijsontwikkeling op school. Je bent je bewust van je eigen kwaliteiten en leerpunten en je werkt aan je eigen professionalisering.

Wij vragen

  • Affiniteit met de doelgroep van School Lyndensteyn en met het jonge kind.
  • Een collega die goed kan samenwerken binnen een multidisciplinair team.
  • Een collega met kennis van/ervaring met het opstellen van leerlingrapportages.
  • Een pabo-diploma (master educational needs is een pre).

Wij bieden

  • Een enthousiast en gedreven team.
  • Een contract vanaf 30 maart tot de zomervakantie (4 juli 2020) met de intentie om deze te verlengen. De werkdagen zijn: maandag, dinsdag en woensdag.
  • Een salaris conform cao PO, schaal L11.

Meer weten?

Informatie over de school kun je vinden op www.schoollyndensteyn.nl. Voor informatie over de vacature bel je Djoke Mulder, teamleider, 06-36329602.

Solliciteren?

Stuur dan voor 6 februari 2020 een mail met je motivatie en cv naar info@schoollyndensteyn.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op  12 februari op school. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top