Vacature Leraar vervangingspool

RedactieVacatures

Het onderwijs op de scholen van SO Fryslân is er op gericht om leerlingen met een speciale ondersteuningsvraag voor te bereiden op een zo zelfstandig mogelijke en passende plek in de maatschappij. We bieden leerlingen onderwijs op maat door iedere leerling te benaderen vanuit eigen mogelijkheden, in een veilige en stimulerende omgeving. De bundeling van kennis en professionaliteit die binnen de stichting aanwezig is, maakt van SO Fryslân een regionaal kenniscentrum op het gebied van speciaal onderwijs. Deze wordt actief gedeeld met haar maatschappelijke omgeving. Zo is SO Fryslân Spil in speciaal onderwijs.

Heb je al ervaring in het speciaal onderwijs? Of ben je nieuwsgierig en leergierig? Denk je gemakkelijk contact te kunnen maken met onze leerlingen? Kun je goed plannen en organiseren? Heb je een flexibele werkattitude en sta je stevig in je schoenen? Mooi! Want met al deze kwaliteiten ben jij een geschikte kandidaat voor onze vervangingspool.

Wij bieden een prachtige, gevarieerde job. Bij voorkeur minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week. Je rouleert dan op de 7 scholen die SO Fryslân rijk is, omdat je echt als vervanger aan de slag gaat. Rijbewijs en eigen vervoer zijn daarom een ‘must’.

Functie-eis
Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid, een Pabo-diploma.

Salariëring
Je ontvangt een salaris conform cao PO, schaal L11

Contractomvang
Je werkt bij voorkeur structureel 24 uur per week (werktijdfactor 0,6) en bent bereid tot (incidentele) uitbreiding naar maximaal 40 uren per week (werktijdfactor 1).

Contractvorm
Je krijgt een tijdelijk contract tot in eerste instantie 31 juli 2019.

Meer weten?
Ben je al nieuwsgierig maar heb je nog vragen, mail naar Simone Dijkstra, personeelszaken@so-fryslan.nl. Daarna solliciteren! Stuur Simone een mail met motivatie en cv. Doe dit uiterlijk 6 december 2018! De gesprekken vinden plaats in week 50 in Drachten.

Doen!
Want het onderwijs bij SO Fryslân is niet alleen speciaal, maar ook verrassend leuk!