Vacature: Leraar voor de vervangingen op Kleurryk

RedactieVacatures

Wij zoeken:

Heb je al ervaring in het speciaal onderwijs? Of ben je nieuwsgierig en leergierig? Denk je gemakkelijk contact te kunnen maken met onze leerlingen? Heb je een flexibele werkattitude en sta je stevig in je schoenen? Mooi! Dan zoeken wij jou!

Wij bieden een prachtige, gevarieerde job. Voor minimaal 16 uur en maximaal 40 uur per week. Je werkt in principe op jouw stamschool Kleurryk en als het nodig is op Talryk (VSO) in Drachten en De Wingerd (SO en VSO) in Damwoude, omdat je echt als vervanger aan de slag gaat. Rijbewijs en eigen vervoer zijn daarom een ‘must’.

Wij vragen:

  • Pabo-diploma.

Wij bieden

  • Een fijne werkomgeving, betrokken collega’s, geweldige leerlingen.
  • Je werkt structureel 16 uur per week (0,4 fte) en bent bereid tot (incidentele) uitbreiding naar bij voorkeur maximaal 40 uur per week (1 fte).
  • Een salaris conform cao PO, schaal L11.
  • Een contract voor het hele schooljaar 2019-2020.

 Meer weten?

Meer informatie over de school kun je vinden op www.kleurryk.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Alex Zijlstra, directeur, a.zijlstra@kleurryk.nl.

Solliciteren?

Stuur dan vóór 21 augustus 2019 een e-mail met je motivatie en cv naar t.vanwieren@kleurryk.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op Kleurryk in de week van 26 augustus 2019. De vacature wordt intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.