skip to Main Content

School Lyndensteyn beweegt je.

School Lyndensteyn in Beetsterzwaag is een Mytyl- en Tyltylschool voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Onze ruim 200 leerlingen zijn kinderen en jongeren van vier tot en met twintig jaar die lichamelijk of meervoudig beperkt of langdurig ziek zijn. School Lyndensteyn wil de leerlingen toerusten op een zo volwaardig mogelijke plaats in de maatschappij.

Wij zijn op zoek naar een:

Onderwijsassistent in het SO 0,5 fte

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent voor een groep in de middenbouw van het SO (regulier lerend). Het betreft een vervanging voor zwangerschapsverlof. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: het ondersteunen van de leraar, het leveren van een praktische bijdrage aan het klassenmanagement en het begeleiden van individuele leerlingen of groepjes leerlingen.

Wij vragen

  • Ervaring met Mytyl- en Tyltyl-onderwijs.
  • Een collega die goed kan samenwerken.
  • Diploma MBO niveau 4 onderwijsassistent of vergelijkbaar.

Wij bieden

  • Een enthousiast en gedreven team.
  • Een vervangingsbenoeming vanaf 12 augustus 2020 t/m december 2020 voor 0,5 fte (20 uur per week). De werkdagen zijn: maandag, dinsdag en woensdag.
  • Een salaris conform cao PO, schaal 4.

Meer weten?

Informatie over de school kun je vinden op www.schoollyndensteyn.nl. Voor informatie over de vacature bel je Djoke Mulder, teamleider, 06-36329602.

Solliciteren?

Stuur dan voor 21 mei 2020 een e-mail met je motivatie en cv naar info@schoollyndensteyn.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 25 mei 2020 op School Lyndensteyn. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top