skip to Main Content

Vacature: Orthopedagoog 0,6 fte Duisterhoutschool

Duisterhoutschool: “Iedere leerling op zijn plek.” 

De Duisterhoutschool is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs op basis van een openbare signatuur met respect voor andere levensbeschouwelijke stromingen. De Duisterhoutschool biedt ontwikkelingsgericht en praktijkgericht onderwijs aan leerlingen van vier tot en met achttien jaar waarbij het uitstroomperspectief gericht is op een zo zelfstandig mogelijke deelname aan wonen, werken en vrije tijd.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Orthopedagoog  0,6 fte

 

Wij zoeken

per zo spoedig mogelijk een enthousiaste orthopedagoog voor 24 uur per week om onze commissie van begeleiding te komen versterken. De werkzaamheden zullen bestaan uit: het verrichten van diagnostisch onderzoek en het afnemen en analyseren van tests ten behoeve van advisering en behandeling, het schrijven van deskundigheidsverklaringen voor toelaatbaarheidsverklaringen, het verwerken van psychologische onderzoeken en het begeleiden en adviseren van een aantal SO- en VSO-groepen op school ten aanzien van gedrag en ontwikkeling.

Wij vragen

  • Een collega met affiniteit met de doelgroep.
  • Een daadkrachtige en leergierige collega.
  • Een collega die goed kan samenwerken.
  • Een collega met een universitaire opleiding orthopedagogiek/psychologie.

Wij bieden

  • Een fijne werkomgeving en betrokken collega’s.
  • Een tijdelijke benoeming voor 1 jaar, met uitzicht op vast.
  • Een salaris conform cao PO, schaal 11.

Meer weten?

Meer informatie over de school kun je vinden op www.duisterhout.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wietse Blink, directeur en bereikbaar op: 0513-631748.

Solliciteren?

Stuur dan vóór 1 februari 2020 een e-mail met je motivatie en cv naar t.heida@duisterhout.nl De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top