skip to Main Content

We brengen graag de talentenjacht Dyn Dei onder uw aandacht. SO Fryslân is namelijk partner van Dyn Dei om de integratie van onze leerlingen in de maatschappij te bevorderen. Want alle talenten uit Fryslân mogen meedoen, ook als je een handicap of achterstand hebt.

Talentendag ‘Dyn Dei’

Op Dyn Dei zijn we op zoek naar talenten die mee kunnen doen aan de Theatershow ‘Night around the World’. Na een voorselectie kunnen talenten hun kunsten live laten zien. Dit kan dans of muziek zijn maar ook bijvoorbeeld een optreden met attributen, poppen of dieren, een acrobatenact of cabaret. Alles mag, zolang het maar in een theatershow past. Het maakt niet uit of de talenten een beperking hebben of niet, want deze talentendag is voor iedereen.

De hoofdprijs is een optreden in de theatershows ‘Night around the World’ op 6, 7 en 8 november 2015. En we hebben maar liefst 6 plekken te vergeven. Niet iedereen zal de hoofdprijs kunnen pakken en daarom is het optreden op de talentendag zelf al een unieke gebeurtenis waar iedereen optimaal van zal genieten. Doe dus mee met Dyn Dei!

Dyn Dei vindt plaats op 17 januari 2015 in het Noorderkerk Theater in Sneek. De organisatie is in handen van Theater Fryslân.

Kijk op de website van Theater Fryslân voor meer informatie

Back To Top