skip to Main Content
Korting Voor Theatershow Met Talenten Van Dyn Dei

De winnaars van de Friese talentendag Dyn Dei, waaronder de Acrogymgroep van de Piet Bakkerschool en De Special Dancers ook van de Piet Bakkerschool (en Sinne), doen mee aan de muzikale theatershow Night around the World in november.

Leerlingen, ouders en personeelsleden van de SO Fryslân-scholen betalen slechts € 7,50 per kaart voor de voorstelling op zondagmiddag 8 november.

In Night Around the World komen muziek en dans uit de hele wereld samen in een wervelende muzikale theatershow. De bekende Friese artiesten Iris Kroes, Gerrie Dantuma en Raynaud Ritsema en de groep De Glasblazers treden op, samen met nieuwe Friese talenten die zijn ontdekt op de talentendag Dyn Dei in januari. Onder de winnaars van deze talentendag zijn ook leerlingen van SO Fryslân-scholen. Daarom zijn er speciaal voor SO Fryslân kaarten beschikbaar voor de kortingsprijs van € 7,50 (gewone prijs € 22,50). De voorstelling is op zondag 8 november om 14.30 uur in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Boek nu, want de kaarten zijn maar een beperkte tijd beschikbaar. Kaarten kopen gaat online via de site: www.theaterfryslan.nl , onder Reserveren. Om korting te krijgen moet in het formulier bij Opmerkingen de kortingscode SOFRYSLAN811 worden ingevuld, en de datum zondag 8 november. Voor de andere voorstellingen geldt de gewone prijs.

Back To Top